Logowanie    Rejestracja     
Obserwowane 0   Koszyk jest pusty
  
w produktach w artykułach
Wyświetl produkty producenta:
sklepbobas.pl na facebook

twitter
instagram


pl. Matejki 2a
Zielona Góra
607 122 525
(068) 324 60 50
603 894 600 biuro@sklepbobas.pl

Nasze aukcje allegro aukcje sklepbobas na allegro

Przesyłki kurierskie przesyłki kurierskie
  
  
Polityka prywatności 2015-01-20, 22:42
  1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.
  2. Administratorem Danych Osobowych jest P.P.H.U. Bobas Grażyna Jasińska, Pl. Matejki 2a, 65-056 Zielona Góra
  3. W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:
    • Adres email
    • Imie i nazwisko
    • Adres
    • Nr telefonu
    • Cookies
  4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
    • Rejestracja w bazie Klientów
    • Podczas dokonywania zakupu
  5. Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.
  6. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim.
  7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z właściwych zakładek w serwisu internetowego, prześlij e – mail pod adres biuro@sklepbobas.pl

 



« poprzedni lista artykułów działu następny »

Strona główna    O sklepie    Mapa serwisu    Regulamin    Polityka cookies     Polityka prywatnosci