Logowanie    Rejestracja     
Obserwowane 0   Koszyk jest pusty
  
w produktach w artyku砤ch
Wy秝ietl produkty producenta:
sklepbobas.pl na facebook

twitter
instagram


pl. Matejki 2a
Zielona G髍a
607 122 525
(068) 324 60 50
603 894 600 biuro@sklepbobas.pl

Nasze aukcje allegro aukcje sklepbobas na allegro

Przesy砶i kurierskie przesy砶i kurierskie
  
  
Polityka prywatno禼i 2015-01-20, 22:42
  1. Szanuj眂 Twoje prawa oraz respektuj眂 ustaw o ochronie danych osobowych zobowi眤ujemy si do zachowania bezpiecze駍twa i poufno禼i pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.
  2. Administratorem Danych Osobowych jest P.P.H.U. Bobas Gra縴na Jasi駍ka, Pl. Matejki 2a, 65-056 Zielona Góra
  3. W naszym sklepie zbieramy nast阷uj眂e dane osobowe:
    • Adres email
    • Imie i nazwisko
    • Adres
    • Nr telefonu
    • Cookies
  4. Podanie powy縮zych danych jest konieczne w nast阷uj眂ych przypadkach:
    • Rejestracja w bazie Klientów
    • Podczas dokonywania zakupu
  5. Ka縟y U縴tkownik naszego serwisu ma mo縧iwo舵 wyboru, czy i w jakim zakresie chc korzysta z naszych us硊g i udost阷nia informacje o sobie. Je縠li z jaki wzgl阣體 nie 縴czysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usuni阠ia lub nie korzystania z naszego serwisu.
  6. 痑dnych danych nie udost阷niamy osobom trzecim.
  7. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z p蠹n. zm. masz prawo poprawiania, uzupe硁iania, uaktualnienia, sprostowania oraz 勘dania usuni阠ia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z w砤禼iwych zak砤dek w serwisu internetowego, prze秎ij e – mail pod adres biuro@sklepbobas.pl

 



« poprzedni lista artyku丑w dzia硊 nast阷ny »

Strona g丑wna    O sklepie    Mapa serwisu    Regulamin    Polityka cookies     Polityka prywatnosci